Word jij mijn nieuwe collega?

Kom ook werken bij CNC

CNC Grondstoffen: Samen halen we het uiterste uit jouw talenten 

Wil jij aan de slag bij een toonaangevend, ambitieus en internationaal bedrijf? En zoek je een werkomgeving waarin je jouw talenten en persoonlijkheid optimaal kunt ontplooien? Dan zijn CNC Grondstoffen en jij mogelijk een goede match. Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een vooruitstrevende ‘familie’ van collega’s die je stimuleert het beste uit jezelf te halen. Die jou de ruimte én de begeleiding geeft om jezelf verder te ontwikkelen. Zodat je nog beter wordt in wat je al goed kunt en bekwaam wordt in wat je nog moet leren. Of je nou een starter bent of een ervaren professional, we hebben altijd wel een vacature die bij jou past. Onder CNC vallen in Nederland naast CNC Grondstoffen ook CNC Exotic Mushrooms en AMCO BV, zodat je ook van deze bedrijven hier de vacatures vindt. Kijk hieronder naar de actuele vacatures of lees verder op deze website om meer over CNC Grondstoffen te lezen en enkele collega's te ontmoeten. 


3 jul 2024 16:30
De technische dienst in Moerdijk is onmisbaar voor het ongestoord…

Bekijk deze vacature

3 jul 2024 14:58
Wil jij werkzaam zijn in een nieuwe fabriek (2022) en woon je in de…

Bekijk deze vacature

3 jul 2024 14:45
CNC Grondstoffen B.V. heeft op de site Moerdijk een indoor…

Bekijk deze vacature

3 jul 2024 13:49
Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin je het volledige inkoopproces…

Bekijk deze vacature

2 jul 2024 16:38
Wil jij werkzaam zijn in een nieuwe fabriek (2022) met moderne machines en…

Bekijk deze vacature

2 jul 2024 15:57
Ben jij een ervaren chauffeur die zich wil ontwikkelen naar het volgende…

Bekijk deze vacature

2 jul 2024 15:51
Ben jij een ervaren chauffeur die zich wil ontwikkelen naar het volgende…

Bekijk deze vacature

2 jul 2024 14:39
Ben je op zoek naar een goed betaalde bijbaan voor op de zaterdag en in…

Bekijk deze vacature

2 jul 2024 14:32
Wij zijn op zoek naar een ondernemende Transportplanner ter versterking van…

Bekijk deze vacature

Waar zijn we trots op?

Bij CNC Grondstoffen hebben we een passie voor ons vak en streven we er dagelijks naar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We zijn er trots op dat we wereldwijd marktleider zijn in onze sector: het produceren van vruchtbare voedingsbodems voor de teelt van champignons. We leveren aan een groeiend aantal klanten in Europa en daarbuiten. Dat is niet voor niets: champignonkwekers waarderen de zeer hoge en constante kwaliteit van onze compost, wat zich voor hen vertaalt in teelt met hoge opbrengsten.

We willen de kwaliteit van onze compost steeds verder verbeteren. In ons eigen laboratorium bootsen we hiervoor het composteringsproces nauwkeurig na en voeren we experimenten uit. De nieuwe kennis die hieruit voortvloeit kunnen we vervolgens op grotere schaal toepassen in onze fabrieken. Onze productietechniek is overigens uniek: in tegenstelling tot onze concullega’s produceren we in tunnels in plaats van bunkers, wat grote voordelen met zich meebrengt.

Daarnaast zijn we trots op ons dochterbedrijf CNC Exotic Mushrooms, dat voedingsbodems levert voor de kweek van exotische paddenstoelen en daarmee de wereld aan het veroveren is. Via hun partnerschap met een Amerikaans bedrijf richt CNC Exotic Mushrooms zich tevens op de productie van mushroom materials: duurzame materialen die zijn gemaakt op basis van de champignonschimmel.

CNC draagt bij aan de circulaire economie

Je hebt er vast wel eens van gehoord: cradle to cradle. Zo produceren dat er alleen afval ontstaat dat weer kan dienen als waardevolle grondstof. En dat is precies wat we bij CNC Grondstoffen en AMCO samen doen. Onze compost,  en de champignons die er straks op groeien, zijn volledige cradle to cradle producten. Zelfs de ammoniakgassen die onvermijdelijk vrijkomen bij het verwerken van mest, vangen we vrijwel volledig af in high tech luchtwassers. En deze ammoniak hergebruiken we vervolgens voor 100% in ons productieproces. Nadat de compost gebruikt is in de champignonteelt blijft 'champost' over : een hoogwaardige bodemverbeteraar voor de landbouw. Is dat niet prachtig? Dus als duurzaamheid voor jou belangrijk is, kun je bij ons daar een bijdrage aan leveren.

Hoe vinden onze mensen het bij ons?

Benieuwd hoe een dag als kraanwagenchauffeur er bij AMCO uitziet? Kijk dan de video. Wij zoeken nog chauffeurs!

Ontdek de dynamiek bij onze Technische Dienst in Moerdijk 

Johan, Peter, Boy en René over werken bij CNC Grondstoffen 

Laten we elkaar leren kennen

Wat we bij CNC Grondstoffen doen en waar we voor staan kun je al enigszins lezen op deze website. Als je wilt solliciteren op een functie kun je ook altijd een dagje meelopen op de afdeling waar je komt te werken. Zo kom je meer over ons te weten en wij over jou. Want op onze beurt zijn we natuurlijk reuze benieuwd naar wie jíj bent en welke talenten, vaardigheden en karaktereigenschappen jij met je meebrengt. Voor ons beiden is de vraag immers belangrijk of je iets toe te voegen hebt aan ons bedrijf en of je in ons profiel past. We vinden het daarom belangrijk dat je onze kernwaarden kent. Deze zijn typerend voor onze bedrijfscultuur en ze laten zien hoe we met elkaar willen samenwerken. Herken jij je in onderstaande eigenschappen en passen ze bij jou? Weet jij bovendien van aanpakken en wil je je blijven ontwikkelen? Dan is de kans op een match wel heel groot en wellicht is een van onze vacatures jou dan op het lijf geschreven. Reageer dan snel.

eigenaarschap-tonen.png

Eigenaarschap tonen

Hoe fijn is het als je van je collega’s op aan kunt: mensen die verantwoordelijkheid nemen voor hun werk, de kar durven trekken en hun best doen om afspraken na te komen. Collega’s die gedreven zijn om gestelde doelstellingen te halen en die, behalve te willen samenwerken, ook zelfstandig uit de voeten kunnen en een gezonde portie doorzettingsvermogen tonen. Ook déze eigenschappen worden bij ons sterk gewaardeerd.

respectvol.png

Open, eerlijk en respectvol zijn

Een gezamenlijke topprestatie bereiken we alleen als we open, eerlijk en respectvol met elkaar omgaan. Door goed naar elkaar te luisteren, bijvoorbeeld. Of door op gelijke voet gedachten uit te wisselen en op een concrete en correcte manier feedback aan elkaar te geven. Fouten eerlijk toegeven helpt ook, evenals elkaar een schouderklopje geven op z’n tijd. Het bevordert het vertrouwen en stimuleert een positieve werksfeer.

presteren.png

Samen presteren

Samen bereik je altijd meer, is onze visie. Daarom hechten we er veel belang aan dat we verder kijken dan waar ons eigen werk ophoudt en dat we met z’n allen hetzelfde doel voor ogen hebben. Dat we niet in hokjes denken, maar open staan voor inzichten van anderen. Het delen van kennis speelt bij CNC Grondstoffen dan ook een belangrijke rol: een plus een is drie.

initiatief_nemen.png

Initiatief nemen

Met ‘initiatief nemen’ bedoelen we dat we onze medewerkers graag pro-actief aan het werk zien. Dat ze met ideeën komen hoe het beter, anders of slimmer kan en dat ze openstaan voor verandering. Iedereen mag bij ons zijn mening geven en zaken ter discussie stellen. Graag zelfs, want daar worden we met z’n allen beter van!
 

Leren en werken bij CNC

Opleiding & Ontwikkeling: een leven lang leren

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers van toegevoegde waarde zijn én blijven voor ons bedrijf. Onze medewerkers krijgen alle scholing die ze vanuit wettelijk oogpunt nodig hebben, bijvoorbeeld op onze afdelingen productie en techniek. Daarnaast kun je op de werkvloer veel van onze collega’s leren. We maken immers een uniek product. Procesoperators kunnen bij ons de opleiding tot Procesoperator A/B volgen, die we in samenwerking met een erkend bureau hebben opgezet. Wil je nóg beter worden in je vak of je technische vaardigheden uitbreiden? Bespreek dan de mogelijkheden met je leidinggevende voor het volgen van een vakinhoudelijke opleiding. Onze cao kent een studiekostenregeling passend bij het motto: een leven lang leren! Kortom, als je je verder wilt ontwikkelen is daar bij ons zeker ruimte voor. Laat ons zien wat jou drijft; gedrevenheid is de beste basis voor succes!