Over CNC Grondstoffen


Leidend in kennis over champignons

CNC Grondstoffen is een van Europa’s grootste leveranciers van compost voor de teelt van champignons. Door kennis, betrokkenheid en focus op resultaat, bieden we betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige teeltsubstraten en diensten voor onze klanten. En omdat het morgen nog beter moet, werken we continu aan de verbetering en vernieuwing van onze producten en diensten. 

CNC Grondstoffen biedt werkgelegenheid aan circa 350 medewerkers en heeft in Nederland vestigingen in Milsbeek en Moerdijk. In Gościejewo (Polen) produceren we doorgroeide compost op ons bedrijf Holpol-Compost. Ons dochterbedrijf CNC Exotic Mushrooms, gevestigd te Hedel en Heerewaarden, produceert hout- en compostsubstraten voor de teelt van speciale paddenstoelen zoals shiitake, koningsoesterzwam, bundelzwam en amandelpaddenstoel. In deze branche is CNC Exotic Mushrooms koploper in Europa.

CNC Grondstoffen is onderdeel van CNC Holding waarin vijf bedrijven actief zijn. Alle hebben ze specialistische kennis in huis over de productie en het transport van substraten voor de teelt van paddenstoelen. Kennis die we voor onze klanten tot waarde brengen in stabiele, betrouwbare substraten met hoge opbrengsten. Hieronder vind je een korte beschrijving van onze bedrijven. Op de afzonderlijke websites vind je meer informatie.

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met:

Fleur Hoesen - HR-adviseur

0485-494410
31623733207

pz@cnc.nl

Lees meer over dit bedrijf op:
www.cncgrondstoffen.nl

       

Wil je meer weten over wat onze arbeidsvoorwaarden zijn en hoe onze sollicitatieprocedure werkt? Klik dan op een van de onderstaande links.

Sollicitatieprocedure

Onze Arbeidsvoorwaarden

CNC Grondstoffen
CNC Grondstoffen
CNC Grondstoffen is een van Europa’s grootste leveranciers van substraten voor de teelt van champignons. Door onze schaalgrootte en specialistische kennis over compostering zijn we in staat om efficiënt te produceren en constante kwaliteit te leveren. We zijn wereldwijd leidend in kennis over de productie van champignonsubstraten. Kennis die we voor onze klanten tot waarde brengen in stabiele en betrouwbare compost van hoge kwaliteit.

www.cncgrondstoffen.nl

Holpol Compost Sp z o.o.
Holpol Compost Sp z o.o.
Holpol Compost is gevestigd in het westen van Polen (Gościejewo) en produceert compost voor de teelt van witte champignons en kastanjechampignons. Ons bedrijf is opgericht in 2000 en voorziet champignontelers in heel Polen van goede en stabiele compost van hoge kwaliteit.

www.holpol.com.pl

Amco B.V.
Amco B.V.
AMCO verzorgt de afvoer van strorijke paardenmest voor paardenhouders. Betrouwbaar en netjes. Ook verlenen we service op het gebied van mestadministratie. We werken met professionele, betrokken chauffeurs die vaak jarenlange ervaring in het vak hebben. Daarnaast zijn we met een eigen wagenpark van meer dan 80 eenheden een aantrekkelijke partner voor transport van losgestorte ladingen in Nederland en het westen van Duitsland.

www.amco-paardenmest.nl

CNC Exotic Mushrooms B.V.
CNC Exotic Mushrooms B.V.
Paddenstoelen zijn onze passie. CNC Exotic Mushrooms produceert substraten (voedingsbodems) voor alle eetbare paddenstoelen die worden geteeld op hout of compost, uitgezonderd substraten voor witte en kastanjechampignons. In deze branche zijn we koploper in Europa.

www.cncexoticmushrooms.nl