Arbeidsvoorwaarden CNC Grondstoffen / AMCO


Onze arbeidsvoorwaarden

Bij CNC ga je samen met een team van professionals bouwen aan een duurzame groei van ons bedrijf. Via onze sterke merken kun je het verschil maken. Je krijgt daarbij van begin af aan een grote verantwoordelijkheid. Dit alles gebeurt in een informele werksfeer.

We bieden een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De cao voor CNC Grondstoffen (eigen cao) kent, naast reguliere vakantiedagen en vakantiegeld, 13 ATV-dagen en een eindejaarsuitkering ter grootte van een periodesalaris (een periode is bij ons vier weken). In sommige functies is de ATV ingeroosterd en heb je dus een kortere werkweek. Ook heb je bij ons in de meeste gevallen de mogelijkheid verlofdagen bij te kopen of in te ruilen voor geld. Wij vinden het belangrijk dat je die keuzevrijheid hebt.

De medewerkers met een (midden)kaderfunctie en hoger, werken met een persoonlijke arbeidsovereenkomst die mogelijkheden voor maatwerk biedt. Onze (middelloon) pensioenregeling is ondergebracht bij Centraal Beheer Achmea. Met verschillende verzekeraars hebben we daarnaast afspraken gemaakt voor ons personeel. Zo zijn onze medewerkers collectief verzekerd voor het WIA-hiaat arbeidsongeschiktheid bij De Goudse en hebben wij bij CZ een collectiviteitskorting bedongen op de zorgpremie. Zodoende kunnen we voor het hele personeel bemiddeling op zorggebied regelen als dat nodig is, uiteraard met inachtneming van de privacy-regels. De zorgpremie van CZ kunnen wij automatisch op je salaris inhouden, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. En wil je je huis of auto goedkoper verzekeren? Maak dan gebruik van onze collectiviteitskorting bij Centraal Beheer Achmea.

Onze AMCO-medewerkers vallen onder de cao voor het beroepsgoederenvervoer waarbij chauffeurs onder bepaalde voorwaarden ingeschaald kunnen worden in E7. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Kenmerkend voor CNC is verder dat we meedenken met onze medewerkers en oog hebben voor de levensfase waarin ze zitten. Werk je liever parttime dan fulltime omdat je thuis nog van alles moet doen of omdat je kinderen nog klein zijn, laat dat je vooral niet tegenhouden om bij ons te solliciteren. Of ben je bijvoorbeeld mantelzorger? Dan kunnen we daarvoor de nodige ondersteuning bieden. Samen kijken we hoe we je werk-privébalans goed kunnen houden.

We zijn immers allemaal gebaat bij werknemers die vitaal zijn én blijven!

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met:

Fleur Hoesen - HR-adviseur

0485-494410
31623733207

pz@cnc.nl

Lees meer over dit bedrijf op:
www.cncgrondstoffen.nl

       

Wil je meer weten over wat onze arbeidsvoorwaarden zijn en hoe onze sollicitatieprocedure werkt? Klik dan op een van de onderstaande links.

Sollicitatieprocedure

Onze Arbeidsvoorwaarden

Benieuwd hoe een dag als kraanwagenchauffeur er bij AMCO uitziet? Kijk dan de video. Wij zoeken nog chauffeurs!

Ontdek de dynamiek bij onze Technische Dienst in Moerdijk 

Johan, Peter, Boy en René over werken bij CNC Grondstoffen